Weddingplanner

Met SC Events zie ik het als een voorrecht om betrokken te zijn bij één van de belangrijkste dagen uit iemands leven. Het is dan ook fantastisch een concept te ontwikkelen en dit vervolgens van A tot Z te ontwikkelen en uit te werken. Alleen zo komen ideeën tot leven, en sluiten alle aspecten naadloos op elkaar aan.

If music be the food of love, play on.

- William Shakespeare

stamp

Werkwijze - Het concept

In elk traject is een vrijblijvend en oriënterend gesprek de start. In dit gesprek ga ik op zoek naar wensen en voorkeuren. We hebben het over dromen, interesses, persoonlijke voorkeuren en levensverhalen. Het wordt echter ook al snel tastbaarder. Favoriete kleuren, stijlen, locaties zijn een goed focuspunt. 

Door middel van moodboards wordt de sfeer vervolgens gedetailleerd vastgelegd. Dit alles mondt uit in een concept. Het fundament van jullie droom!

Werkwijze - De uitvoer

Vervolgens wordt dit concept ten uitvoer gebracht. Het betreft bijvoorbeeld styling in de breedste zin van het woord; zoals de aankleding van de locatie, de kleding, uitnodigingen en de bruidstaart. En wanneer de grote dag dan eindelijk daar is, begeleidt SC Events alles tot in de puntjes. Ontzorg ik je toch nog een beetje!

Volg SC Events

Contact

Annick Schuurman 

Willibrordusweg 46A
5342 HD Oss

+31 6 462 572 82
info@sc-events.nl
www.sc-events.nl

KVK nr – 74613065
BTW nr – NL046343027B01