Over SC Events

Shit just got serious. Dit was het gezegde dat op mijn eigen bruidstaart stond. Een kreet met een knipoog die raakvlakken vertoont met verschillende vlakken van mijn eigen leven. De ‘ik’ in dit verhaal is Annick Schuurman, moeder van Fauve Christina Doutsen (8) en James Benjamin Teun (5). Tevens ben ik oprichter van SC Events. En ook voor SC Events geldt: Shit just got serious.

Gedrevenheid en passie

SC Events is een professioneel weddingplanbureau dat ik oprichtte met een gedrevenheid om te organiseren én om mensen blij te maken. Deze gedrevenheid, in combinatie met creativiteit, vormt het fundament van al mijn werkzaamheden. Ik houd ervan om dingen net even iets anders te doen.  

Uiteindelijk gaat het hier om het vinden van de balans. De balans tussen formeel, maar niet te serieus. De balans tussen zakelijk en persoonlijk. De balans tussen klantwens en out-of-the-box. De balans tussen trendsetter en trendvolger. En de balans tussen luxe, en het waarderen van de kleine dingetjes.

 

Op weg naar die onvergetelijke dag creëer ik samen met jullie een route die altijd opgebouwd is door maatwerk. Elk traject begint met een vrijblijvend, persoonlijk gesprek om de wensen en mogelijkheden af te stemmen. Aan de hand hiervan wordt bekeken hoe SC Events jullie zo optimaal mogelijk van dienst kan zijn. Dit kan zijn in de vorm van een overkoepelend weddingplan-traject, maar ook als verzorger van de styling, het vervullen van een rol als ceremoniemeester, of zelfs het aanleren en verzorgen van de openingsdans.

Over mij

Al vanaf jongs af aan heb ik een voorliefde voor alles dat glittert. Ik ben dol op alles dat mooi is, en zie de schoonheid in kleine aspecten. Dit komt mede door mijn moederschap, dat me een ander perspectief heeft gegeven. Ik kan een enorm zacht én liefdevol ei zijn, maar werk enorm hard voor hetgeen dat ik wil.

Ik heb echter ook een andere kant. Zo sta ik op zondag voor dag en dauw op om Max Verstappen aan het werk te zien in de Formule 1. Van jongs af aan heb ik de voorliefde voor ‘alles met een motor’ meegekregen van mijn vader. Hij was zelf actief in de racesport, en een foto van hem met race-legende Ayrton Senna is één van de meest dierbare foto’s die ik bezit.

Naar mijn mening bezit ik twee kanten, die ik beide probeer toe te passen in mijn manier van werken. Liefdevol, met een échte ondernemersmentaliteit!

Volg SC Events

Contact

Annick Schuurman 

Willibrordusweg 46A
5342 HD Oss

+31 6 462 572 82
info@sc-events.nl
www.sc-events.nl

KVK nr – 74613065
BTW nr – NL046343027B01