Openingsdans

Een openingsdans hoort bij een bruiloft zoals Romeo bij Juliet hoort. Het is het startsein van het feest dat losbarst, en bezegelt jullie liefde nog eens extra. Bij een openingsdans zijn de mogelijkheden eindeloos, en elk bruidspaar kan dit naar eigen wens invullen. Door mijn lange achtergrond in de danswereld begeleid ik jullie graag richting een liefdevolle en mooie openingsdans.

And yes, there are over a million words in our language but for some reason none of them can describe the way you make me feel.

- R.M. Drake

stamp

Werkwijze - Het concept

Zelf heb ik een lange achtergrond in de wereld van het stijldansen. Ik dans al heel mijn leven, en het is voor mij dé manier om mijn ei en creativiteit kwijt te kunnen. Door de jaren heen heb ik een flink repertoire aan danssoorten opgebouwd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Latin Dance zoals, zoals de Cha Cha, Rumba, Samba, Jive en de Paso Doble. Ook ballroom dances, zoals de Engelse Wals, de Weense Wals, Quickstep, Foxtrot en natuurlijk de Tango behoren tot de mogelijkheden.

Door middel van moodboards wordt de sfeer vervolgens gedetailleerd vastgelegd. Dit alles mondt uit in een concept. Het fundament van jullie droom!

Werkwijze - De uitvoer

In elk traject is een vrijblijvend en oriënterend gesprek de start. In dit gesprek ga ik op zoek naar wensen en voorkeuren. We hebben het over dromen, interesses, persoonlijke voorkeuren en levensverhalen. Al deze informatie wordt vervolgens omgezet in een passende choreografie met bijpassende muziek. Durven jullie ‘t aan?

Volg SC Events

Contact

Annick Schuurman 

Willibrordusweg 46A
5342 HD Oss

+31 6 462 572 82
info@sc-events.nl
www.sc-events.nl

KVK nr – 74613065
BTW nr – NL046343027B01