On the Day Weddingmanager / Ceremoniemeester

Op de grote dag zelf spelen er een hoop emoties op. Waar positieve emoties altijd een enorme rol spelen, is er toch altijd spanning. Dat is normaal, want ‘t is een belangrijke dag! Graag help ik jullie om een klein beetje van deze spanning weg te nemen, en alles op de grote dag zelf tot in de puntjes te regelen. En wanneer er die dag toch dingen lopen die niet helemaal gaan zoals gepland, dan zorg ik ervoor dat niemand het merkt. Zo wordt jullie trouwdag per definitie een groot succes, en kunnen jullie je focussen op wat er die dag écht belangrijk is: Elkaar!

I lost my way all the way to you and in you I found all the way back to me.

- Atticus

stamp

Werkwijze - Het concept

In elk traject is een vrijblijvend en oriënterend gesprek de start. In dit gesprek ga ik op zoek naar wensen en voorkeuren. We hebben het over dromen, interesses, persoonlijke voorkeuren en levensverhalen. Aan de hand hiervan wordt een draaiboek opgesteld, zodat tot in de kleinste details wordt vastgelegd hoe jullie ideale dag eruit komt te zien.

Werkwijze - De uitvoer

SC Events kan als ceremoniemeester worden ingeschakeld wanneer alles op de dag zelf tot in de puntjes geregeld moet worden. Een betrouwbare schakel achter de schermen, en de regisseur van de grote dag zelf. Het takenpakket van een ceremoniemeester is dan ook breed. Zo fungeert een ceremoniemeester als aanspreekpunt van de gasten, en wordt zorggedragen voor de opvolging van het draaiboek. Kortom, een ceremoniemeester neemt al jullie zorgen weg. Zo kunnen jullie zelf echt zorgeloos genieten!

Volg SC Events

Contact

Annick Schuurman 

Willibrordusweg 46A
5342 HD Oss

+31 6 462 572 82
info@sc-events.nl
www.sc-events.nl

KVK nr – 74613065
BTW nr – NL046343027B01